Nav weergave zoeken

Navigatie

Informatie

De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Triomfatorkerk aan de Gebroken Meeldijk 150 in Barendrecht

Het koorbestuur wordt gevormd door:

Voorzitter:
Erik Breukhoven

Algemeen adjunct:
Bram van Delden

Secretaresse:
Corrie Jansen
tel:010-4222826
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Communicatie:
Cees Meijers
mobiel:06-54284987
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Penningmeester:
Gert Witter
Muzikaris:
Marianne Stolk

 

De Dirigent

Johan den Hoedt werd geboren op 5 september 1970 in Ridderkerk. Nadat hij orgellessen van zowel H. Reinsaard als van Frans van Tilburg had gehad, studeerde hij orgel aan het Rotterdams Conservatorium bij Arie J. Keijzer. Momenteel volgt Johan lessen bij Cor Ardesch.

In Utrecht volgde hij de meerjarige dirigentenopleiding van het SNK waar Hans Noyens (koordirectie) en Marjolein Berkvens (stemvorming) zijn docenten waren.

Momenteel is Johan als organist verbonden aan de Wijnstok te Dordrecht, speelt verder regelmatig middagdiensten in de Maranathakerk te Werkendam en de Elimkerk te Hendrik Ido Ambacht. Hij geeft orgel- en pianolessen en hij treedt regelmatig op als begeleider van koren en solisten. Bovendien is hij dirigent van het Chr.gemengd koor De Slagsingers te Barendrecht, Protestants Kerkkoor I Believe te Boskoop, Mannenkoor Onderling Genoegen te Nieuwendijk en het Brandweermannenkoor Zuid-Holland-Zuid. 

Op 27 augustus 2019 was Johan 12½ jaar dirigent van ons koor. Dit hebben wij op bescheiden manier gevierd met een bos bloemen en een beeldje voorstellende een dirigent.