Nav weergave zoeken

Navigatie

Informatie

De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Triomfatorkerk aan de Gebroken Meeldijk 150 in Barendrecht

Het koorbestuur wordt gevormd door:

Voorzitter:
Erik Breukhoven

Algemeen adjunct:
Marjan van Maurik

Secretaresse:
Corrie Jansen
mobiel: 06-39801344
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Communicatie:
Wim Nootenboom
mobiel:06-13453800
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Penningmeester:
Gert Witter
Muzikaris:
Marianne Stolk

 

De Dirigent

Johan den Hoedt werd geboren op 5 september 1970 in Ridderkerk. Nadat hij orgellessen van zowel H. Reinsaard als van Frans van Tilburg had gehad, studeerde hij orgel aan het Rotterdams Conservatorium bij Arie J. Keijzer. Momenteel volgt Johan lessen bij Cor Ardesch.

In Utrecht volgde hij de meerjarige dirigentenopleiding van het SNK waar Hans Noyens (koordirectie) en Marjolein Berkvens (stemvorming) zijn docenten waren.

Momenteel is Johan als organist verbonden aan de Wijnstok te Dordrecht, speelt verder regelmatig middagdiensten in de Maranathakerk te Werkendam en de Elimkerk te Hendrik Ido Ambacht. Hij geeft orgel- en pianolessen en hij treedt regelmatig op als begeleider van koren en solisten. Bovendien is hij dirigent van het Chr.gemengd koor De Slagsingers te Barendrecht, Mannenkoor Onderling Genoegen te Nieuwendijk,  het Brandweermannenkoor Zuid-Holland-Zuid in Dordrecht, Gemengd koor "Pecora" in Dordrecht, Chr. Gemengde Zangvereniging "Asaf" in Heinenoord en het Seniorenkoor Stadspolders in Dordrecht.

Op 27 augustus 2019 was Johan 12½ jaar dirigent van ons koor. Dit hebben wij op bescheiden manier gevierd met een bos bloemen en een beeldje voorstellende een dirigent.